tisdag 9 april 2013

Liveblogg Toronto Maple Leafs - New York Rangers Period 1

Första matchen av två i ett home and home-möte. Där returmötet spelas på Onsdag igen. Nattens match spelas i Air Canada Centre i Toronto.

Ryan O'Byrne gör sin debut i Torontos tröja. Jake Gardiner får vila pga det. Frazer McLaren är åter tillbaka på Ryan Hamiltons bekostnad. Matt Frattin får även han se sig petad.

James Reimer står för Toronto och Henrik Lundqvist för Rangers.



Backparen: Phaneuf-Gunnarsson, Liles-O'Byrne, Fraser-Franson.

Kedjorna: Van Riemsdyk-Bozak-Kessel, McClement-Grabovski-Komarov, MacArthur-Kadri-Kulemin, McLaren-Colborne-Orr.

Inför matchen leder Toronto ligan när det gäller tacklingar, totalt har man fått ihop 1253 tacklingar. Av dom har Leo Komarov stått för 134 st själv och han är lagets mest frekventa tacklare.

*Matchens första utvisning till Toronto. Joe Colborne 2 min Boarding. 6:53
Den dödas av fint av Toronto med ett hårt jobbande och aggressivt boxplay.

*Rangers har de bästa chanserna första 10 minuterna med två stolpskott bland annat.

*1-0 Till Toronto genom James Van Riemsdyk, som ensam framför Lundqvist jobbar in pucken i målet. Det är hans 16:e mål och assisteras av John-Michael Liles och Phil Kessel. 11:03
Målet är lagets 86:e i spel fem mot fem under säsongen och det är tredje bäst i hela ligan.

*Varje gång Rangers förstakedja är på isen så skickar Randy Carlyle ut Grabovskis kedja, som har neutraliserat deras topplina än så länge.

*Första perioden slut. 1-0 till hemmalaget, i en match som är jämn men där Rangers inte har haft marginalerna på sin sida då man har haft två skott i målramen och ett par vassa chanser där puckarna har missat målet helt. Skotten 8-7 till Toronto.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar