torsdag 11 april 2013

Liveblogg New York Rangers - Toronto Maple Leafs returmötet (Period 2)

*Toronto får den första chansen i andra perioden när Clarke MacArthur bryter sig in framför Lundqvist och Nazem Kadri sen får en chans på returen men Henke lyckas rädda med stort besvär.

*I anfallet direkt efter så lyckas Phil Kessel påpassligt sno pucken från Ryan Callahan och få in pucken förbi Lundqvist. Det är hans 13:e mål för säsongen. 01:42

*För att svara upp på det målet så väljer Ryane Clowe att utmana Mark Fraser för Torontos 40:e Fighting Major för säsongen. 02:06

*Matchens första utvisning till Rangers back Michael Del Zotto för Tripping. 03:32

*Torontos Colton Orr ut 2 minuter för Hooking. 7:09

Skotten efter halva perioden 5-1 till Leafs.

*1-1 genom Carl Hagelin. Han får in pucken efter att Rangers haft ett tryck med en massa chanser och tillslut studsar pucken ut till Hagelin via Reimer, som bara har att lägga in pucken i öppet mål. Det är den vindsnabba Svenskens nionde mål för säsongen. Assist till Ryan McDonagh och till Derek Stepan. 10:55

*Rangers tar över mer och mer nu, Ryan Callahan skjuter mitt på Reimer i ett friläge.

*Rangers gör 2-1 med ett skott utifrån, som inte Reimer kan se för att Ryan Callahan skymmer sikten. Målskytt Ryan McDonagh, hans fjärde mål för säsongen. Assist till Derick Brassard och till Carl Hagelin. 16:43

Innan Rangers tryck, hade Toronto ett skottövertag i perioden med 5-0, nu är det 7-5 till Rangers.

Toronto får inte iväg ett endaste skott de sista 16 minuterna av perioden, utan Rangers vinner skotten i andra med 10-5 och leder totalt med 18-16.

Dom leder även tacklingarna nu med 24-21, men tekningarna leder Toronto fortsatt. Nu med 27-16.