torsdag 11 april 2013

Liveblogg New York Rangers - Toronto Maple Leafs returmötet (Period 3+OT+Straffar)

Då är det dags för den tredje perioden. Toronto måste rycka upp sig rejält för att inte förlora den här matchen, för Rangers förde helt den sista halvan av mittperioden.

*Utvisning på Carl Gunnarsson, 2 minuter för Holding. 1:23

*Utvisning på Dion Phaneuf, 2 minuter för Highsticking. 4:58

*I en kontring två mot en så passar James Van Riemsdyk fram Phil Kessel, som sätter sitt fjärde mål på två matcher och 14:e för säsongen till 2-2. Det var Torontos första skott sedan början på andra perioden. Pucken fastnade i nätet så att publiken trodde först att Lundqvist hade räddat, men så var inte fallet. 8:05

*Kort därefter så räddar Lundqvist när Kulemin kommer åkandes och avlossar ett skott mitt på målvakten.

*Utvisning på Ryane Clowe, 2 minuter för Hooking. 11:28

Perioden slutar 2-2, trots massa chanser för båda lagen. 8-5 i skott till Rangers.

*Böljande spel i övertidsperiodens första halva.

*Lundqvist gör en jätteviktig räddning på Kadris skott efter att Toronto kommit i ett tre mot ett läge.

*Grabovski får iväg ett spektakulärt skott efter att Toronto snurrat runt hej vilt i offensiv zon under de sista sekunderna av övertiden, men han får se pucken smita precis utanför Lundqvists högra stolpe.

Övertiden slut och matchen går till straffar. Toronto vann skotten i den perioden med 4-2. Totalt blev det 28-25 till Rangers.

Tacklingarna totalt 32-31 i favör för Toronto och man tog hem tekningarna med 38-23.

Toronto har inte vunnit en enda straffläggning denna säsongen än så länge.