söndag 7 april 2013

Liveblogg New Jersey-Toronto Period 1

Jag tänkte ge mig på ett försök att liveblogga under nattens match mellan New Jersey Devils och Toronto Maple Leafs.

Startande målvakter: Martin Brodeur vs James Reimer.

Leo Komarov och Clarke MacArthur är tillbaka efter skada. Jake Gardiner in istället för Mike Kostka & Joe Colborne in i fjärdekedjan istället för Frazer McLaren. Matt Frattin får vila när MacArthur och Komarov kommer tillbaka. Joffrey Lupul saknas pga skada från föregående matchen. Nya backen Ryan O'Byrne får vänta på sin debut.

*Jake Gardiner lämnade matchen efter endast 42 sekunder. Efter att ha åkt på en smäll och fick gå ut och sy.

*Med Torontos första skott i matchen så styrde Leo Komarov in 1-0 till Toronto Det var hans andra mål för säsongen. Assist till Mark Fraser och Cody Franson. Tid 03:49.

*Klart tryck ifrån Devils första fem minuterna, som tvingade fram matchens första utvisning också.

*Toronto klarade av det boxplayet.

*Första halvan av perioden till Devils, med skotten 11-2.

*Jake Gardiner återkom igen med sju minuter kvar av perioden.

*Nytt boxplay för Toronto, då Kulemin åkte ut med 6:54 kvar.

*1:04 i spel fem mot tre för Devils efter att James Van Riemsdyk åkt ut.

*Toronto klarade av fem mot tre läget.

*Toronto fulltaliga igen men Reimer fick göra ett par fina räddningar. Skotten 14-6.

*Devils första utvisning i matchen, på Steve Sullivan. 18:20.

*Devils missade mål i en två mot en kontring i boxplay.

*Toronto sköt en puck i stolpen i slutsekunden av perioden. Perioden slutar 1-0 till Toronto, men skotten 14-8 till New Jersey. En period som dominerades av hemmalaget Devils.

*Dubbelutvisning på Clarke MacArthur och Travis Zajac. 20:00