fredag 5 mars 2010

Förlust för DIF borta mot Skellefteå

Det blev förlust för Djurgården på bortaplan mot Skellefteå med 4-3. Segern var rättvis för DIF hängde inte med alls i början och det kändes inte alls rättvist att man kunde kvittera till 1-1 i slutet på första perioden, genom Nicklas Danielsson. Så när Skellefteå så kunde göra 2-1 med 7 sekunder kvar av perioden så var det som att rättvisa skipats.

I mittperioden sen så gjorde hemmalaget ytterligare ett mål, så att ställningen var 3-1 efter 40 minuter.

Först i den tredje perioden vaknade DIF till och började spela bättre. Då kom också målen, först reducerade Kyle Klubertanz till 3-2 och efter att Skellefteå svarade på det genom att göra 4-2, så kunde Jimmie Ölvestad fastställa slutresultatet till 4-3.

Efter det så var det inte så mycket spel för matchen blev väldigt aggressiv med ett flertal tuffa tacklingar och mycket bråk. Så domarna hade fullt upp med att ha koll på alla straff som skulle utdelas. Bl.a fick Andreas Holmqvist matchstraff, när han gick ut till omklädningsrummet så blev han så arg att han slog sönder sin klubba mot väggen och inredningen.