torsdag 11 mars 2010

DIF kryssade borta mot Timrå

Det blev endast oavgjort för DIF på bortaplan mot Timrå. Slutresultatet skrevs till 2-2. Två mycket bra målvakter låg bakom det, då både Anders Lindbäck och Stefan Ridderwall agerade mycket bra då dom sattes under prov.

DIF tog ledningen i en kontring två mot en, där Marcus Nilson hittade fram med en passning till Kyle Klubertanz. Fram tills dess hade Timrå varit det bättre laget i första perioden, men efter det tog DIF över och man var ytterst nära att utöka ledningen till 2-0 vid ett par tillfällen. bl.a när man fick spela fem mot tre i ca 30 sek. Därför kändes det lite snöpligt när hemmalagets Anton Lander kunde kvittera till 1-1 efter all den pressen.

Djurgården återtog ledningen i den andra perioden, när Marcus Krüger fick tag i Andreas Engqvists styrning framför kassen, med Lindbäck ur position så var det bara att lägga in pucken i tom kasse.

I början på tredje perioden så tillskrevs Björn Svensson kvitteringsmålet till 2-2, men det var DIFs Timmy Pettersson som styrde pucken i egen kasse.

Tack vare poängen för Timrå så har dom fortfarande chans på slutspelet, dom ligger två poäng efter Luleå inför sista omgången på Lördag, där dom just möter Luleå.

DIF saknade ikväll Jimmie Ölvestad, Marcus Ragnarsson och Mike Zigomanis.

Den lilla centern Tim Eriksson förlängde under gårdagen med DIF till säsongen 2011/2012.