måndag 15 mars 2010

Det blev ingen fjärde raka seger


För New York Islanders vann med 4-1 på söndagskvällen. Stor del i det hela stavades Torontos ineffektivitet i powerplay, där man inte lyckades göra något mål alls trots att man hade hela sju försök.

Matchen inleddes annars med att Toronto tog ledningen redan efter 57 sekunder, genom Nikolai Kulemin. Det visade sig som sagt bli det enda positiva för Toronto Maple Leafs i denna matchen.

Islanders svarade för två mål själva i den första perioden, de gjordes av Tim Jackman och Richard Park, det sistnämnda kom till med en man mindre på isen dessutom.

I mittperioden så satte sen den gamla svensbekantingen, Frans Nielsen sitt tionde mål för säsongen fram till 3-1.

I slutperioden sedan så satte Matt Moulson sitt 25:e mål för säsongen fram till 4-1.

J-S Giguere var tillbaka i Torontos mål igen och han stod för 28 räddningar och i hemmakassen stod Martin Biron för 26 räddningar. Han blev dessutom vald till en av matchens tre stjärnor. De övriga två var Richard Park och Blake Comeau, som hade en fin kväll där han noterades för 3 assist.

Segern var rättvis, för New York Islanders spelade stabilt och kontrollerade matchen och det var få gånger som Toronto tilläts skapa några heta chanser överhuvudtaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar