tisdag 9 februari 2010

Maple Leafs förlorade mot Sharks

Toronto Maple Leafs lyckades inte slå topplaget San José Sharks på hemmaplan i Air Canada Centre. Bortalaget vann med 3-2 efter tre turliga mål.

De två första ändrade riktning via Torontoklubbor medan det tredje gjordes efter att pucken träffat en hemmaskridsko och friställt Ryan Clowe som fick öppet mål. Dan Boyle och Joe Pavelski stod för de två andra målen.

Maple Leafs mål gjordes av Tyler Bozak och Phil Kessel. Tomas Kaberle hade assist på Kessels mål, det var hans 400:e assist i karriären.

Det var en bra värdemätare för Toronto ändå att kunna spela så jämnt med ett topplag i ligan. Toronto vann skotten med 34-26 men en storspelande Evgeni Nabokov stod ivägen för det mesta och gjorde ett flertal högklassiga räddningar.

I hemmakassen gjorde J-S Giguere ännu en bra insats och han hade ingen chans på något av målen. Han svarade för 23 räddningar.

Torontos förstaval i draften 2009, Nazem Kadri fick göra sin NHL-debut sedan han blivit blixtinkallad från sitt juniorlag London Knights. Detta för att Fredrik Sjöström och Christian Hanson drabbats av influensa och farmarlaget var på bortamatch i västra Canada så nån annan ersättare kunde inte kallas in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar