tisdag 5 mars 2013

DIF vann på straffar

Djurgården inledde förkvalet till Kvalserien med att slå Örebro på bortaplan med 4-3 efter straffläggning. Det var dock Örebro som öppnade matchen bäst och hade en ledning med 2-0 efter den första perioden innan DIF vaknade till och kämpade sig ifatt till 2-2 efter två perioder. Örebro återtog ledningen, men med drygt tre minuter kvar av matchen så kvitterade DIF återigen. Målen för DIF gjordes av Dustin Johner, Jimmie Ölvestad och Michael Holmqvist. Johner satte sedan den enda straffen och gav DIF två välbehövliga poäng.

Oskarshamn slog samtidigt BIK Karlskoga med 7-4 och det innebär att DIF nu leder Förkvalet med 5 poäng. Oskarshamn och Karlskoga ligger på andra plats med 4 poäng och Örebro är sist på 3 poäng.

Det är ny match imorrn igen, då mot Oskarshamn. Sedan blir det en vilodag inför ett back to back-möte med Karlskoga på Fredag & Lördag.