Toronto tar emot Philadelphia hemma i Air Canada Centre.

• Torontos lagkapten, Dion Phaneuf gör comeback efter att ha missat de 16 senaste matcherna pga att han fick en djup skärskada av en skridsko i en match mot Ottawa.
  • Startande målvakter: J-S Giguere, Toronto och Brian Boucher, Philadelphia.

Första perioden:

Philadelphia gjorde matchens första mål efter 11:13, då Ville Leino sköt ett skymt skott utifrån i powerplay, där han använde backen Keith Aulie som screen. Giguere såg inte skottet alls. Det var Leinos sjunde mål för säsongen, han assisterades av Kimmo Timonen & Mike Richards.

Drygt en minut senare så small det igen, då Chris Pronger sköt ett slagskott ifrån blålinjen, Nazem Kadri gick ner för att täcka och skymde Giguere, så han såg inte det skottet heller. Det var den hårdföra backens fjärde mål för säsongen. Assist till Daniel Briere och Matt Carle.

Philadelphia var klart vassare i första perioden och man skapade de klart hetaste chanserna. Toronto hade några ströchanser men närmare än ett skott i stolpen av Francois Beauchemin kom dom inte. Skotten 10-9 till Philadelphia.

Andra perioden:

Kris Versteeg inledde perioden med att skjuta i stolpen i en kontring, för Toronto. Trots många powerplay för hemmalaget så var det Philadelphia som gjorde periodens första mål, då Daniel Briere gjorde 3-0. Assist till Andrej Meszaros och Sean O'Donnell.

Toronto fick in en sen reducering, när Mikhail Grabovski stötte in pucken från nära håll, på pass från Clarke MacArthur. Det var tredje matchen i rad som Grabovski gjorde mål. Dion Phaneuf fick en assist där i sin comeback.

Daniel Briere utökade till 4-1, när han blev frispelad av Andrej Meszaros. Han la in pucken retfullt mellan benen på Giguere. Fightern Jody Shelley fick en assist på det målet, han passade på att håna Torontospelarna efter det. För det tilltaget fick 10 minuter för Misconduct.

Philadelphia är det klart bättre laget och man tar till vara på de chanser man får. Toronto är omständiga och passar i de lägena där det är bättre att skjuta, som oftast. Toronto vann skotten i perioden med 13-9, men det var bortalaget som vann den med 3-1 i mål.

Det blev inga fler mål i matchen, sista perioden var avslagen och där Toronto var fortsatt ineffektiva på de få chanser man skapade.