söndag 13 januari 2013

Blekt DIF förlorar tillslut

DIF hade inte förlorat en enda match efter full tid, sedan man i slutet på November förlorade mot Karlskrona. Detta bröts idag då man tog emot Tingsryd hemma på Hovet.

Man fick en dålig start direkt, då man släppte in ett tidigt mål i numerärt underläge. Hemmalaget jobbade sig in i matchen igen och tog ledningen med 2-1 innan perioden var över.

I andra perioden så gjorde dock Tingsryd två mål och gick till periodvila med en 3-2 ledning.

Sista perioden inleddes med ytterligare ett mål i numerärt underläge för bortalaget. Det fylldes på med ett powerplaymål också, innan hemmalaget fick in ett tröstmål till slutresultatet 3-5.

DIF var väldigt bleka idag, man presterade långt under den kapaciteten som visats upp senaste veckorna. Det krävs en rejäl uppryckning om man ska ta sig till kvalserien.