måndag 5 april 2010

Linköping för svåra

Linköping lyckades idag reducera matchserien till 1-2, efter att dom välförtjänt vann på hemmaplan med 2-0 mot Djurgården.

Djurgården var lite bättre i den första perioden men det var Linköping som satte periodens enda mål. Det gjordes av den forna dif-spelaren Joakim Eriksson, som styrde in Jari Tolsas skott. Det var otagbart för Gustaf Wesslau.

I den andra periodens början så var Linköping det bättre laget och att man då även satte 2-0 var rättvist. DIF reste sig lite grann efter det och det hängde ett reduceringsmål i luften men ledningen stod sig perioden ut.

Hemmalaget kontrollerade sedan sista perioden helt och tillät inte DIF att skapa några heta chanser alls, det hjälpte inte ens att plocka ut Wesslau på slutet för att åstadkomma något tryck framför Fredrik Norrena.

Så nu lever matchserien garanterat igen inför dubbelmötena i Globen på Onsdag & Torsdag.