torsdag 8 april 2010

Ännu en förlust för Toronto

Toronto har helt gett upp säsongen nu känns det som. Dom var ytterst tama i förlusten inatt på bortaplan mot New York Rangers. Siffrorna skrevs till 5-1. Det var tredje matchen i följd utan seger och andra raka förlusten.

Jonas Gustavsson fick inte nån hjälp alls av övriga laget och det stod 3-0 redan efter första perioden.

Stor segerorganisatör i hemmalaget var Erik Christensen som satte två mål. Det första kom redan efter 21 sekunder.

Henrik Lundqvist spelade stabilt och fick se nollan försvinna i mitten på sista perioden, när Dion Phaneuf äntligen efter 24 matcher i Torontotröjan tillslut fick näta för första gången.

Det var stundtals pinsamt att se hur loja Toronto var och det var aldrig något snack om saken att Rangers skulle ta hem matchen.