tisdag 8 februari 2011

Seger mot Atlanta

Toronto vann en svängig match hemma mot Atlanta på måndagen, med 5-4. Detta trots att det var bortalaget som tog ledningen med 2-0 i den första perioden, efter att Toronto då drog på sig 12 utvisningsminuter.

I början på den andra perioden så var det istället ombytta roller, då Atlanta fick spela en hel del i boxplay och det utnyttjade Toronto så pass att man vann perioden med 3-1, så det stod alltså 3-3 inför sista perioden.

Där tog hemmalaget kommandot genom att man greppade åt sig en 5-3 ledning, som Atlanta lyckades reducera med ett mål, men närmare än så kom de inte.

Målen för Toronto gjordes av Dion Phaneuf, Clarke MacArthur, Mikhail Grabovski, Nikolai Kulemin och Tim Brent.

Atlantas målskyttar var Evander Kane, Dustin Byfuglien, Nikolai Antropov och Andrew Ladd.

J-S Giguere stod i mål för Toronto, han noterades för 30 räddningar och Ondrej Pavelec tog 27 av 32 skott för bortalaget.